> AJOUTER AUX FAVORIS RSS

Toutes les créations sont sur Creatiblogs!

KNITTING AND CROCHET

Publicado el 10/06/2011 20:32:00 por Moments d'oci [ver su web]


Últimament he canviat les agulles de cosir per un altre tipus d'agulles. De vegades ens fa falta un canvi.Últimamente he cambiado las agujas de coser por otro tipo de agujas. A veces necesitamos un cambio.
He acabat els mitjons que us ensenyava aquí. El proper hivern tindré els peus ben calentets i segur que en faig algun més perquè m'encanten.He acabado los calcetines que os enseñaba aquí. El próximo invierno tendré los pies bién calentitos y seguro que hago alguno más porque me encantan.

També he acabat el que us ensenyava aquí. Un xal/bufanda per l'estiu, fet de ganxet amb fil de cotó 100%.También he acabado lo que os enseñaba aquí. Un chal/bufanda para el verano, hecho de ganchillo con hilo de algodón 100%. El patró el trobareu al blog de DMC, un blog molt recomanable.El patrón lo encontraréis en el blog de DMC, un blog muy recomendable.I a falta de model per lluir-lo, bona és una cadira.Y a falta de modelo para lucirlo, buena es una silla.

I provant amb diferents fils i ganxets això és el que m'ha sortit, de moment.Y probando con diferentes hilos y ganchillos esto es lo que me ha salido, de momento.Amb perlé del nº 8 / Con perlé del nº 8Amb fil de cotó / Con hilo de algodónI amb llana multicolor . . . / Y con lana multicolor . . .. . . una bonica pulsera / . . . una bonita pulsera

Aprofiteu que es celebra el Día Mundial de Teixir en Públic. Aquí trobareu informació de les trobades programades. Jo procuraré passar-lo al
All You Knit Is Love.Aprovechar que se celebra el Día Mundial de Tejer en Público. Aquí encontraréis información de los encuentros programados. Yo procuraré pasarlo en All You Knit Is Love.
 
Seguir leyendo >
Valora este post :

Madeinwork.com